Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний газруудад хяналт шалгалт хийгдэж байна
НМХГ-ын даргын баталсан 02-01/85 дугаартай “Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газруудад төлөвлөгөөт хяналт шалгалт хийх тухай” удирдамжийн хүрээнд нийт 8 газрыг хамруулан шалгахад хүнсний чиглэлийн үйл ажиллагаа эрхлэгч нь хүний эрүүл мэндэд сөрөг нөлөө үзүүлэх, хэрэглэж дуусах хугацаа нь хэтэрсэн бүтээгдэхүүнээр үйлчилсэн, дотоод хяналт шалгалтын журам тогтоож мөрдүүлээгүй, илэрсэн зөрчил дутагдлыг арилгах арга хэмжээг аваагүй зэрэг зөрчлүүдийг илрүүлж, 3 аж ахуйн нэгж, 1 иргэнд зөрчил шалган шийдвэрлэх ажиллагаа явуулж, Зөрчлийн тухай хуулиар шийтгэлийн арга хэмжээ авч, албан даалгавраар хугацаатай үүрэг даалгавар өгч зөрчлийг арилгуулан ажиллалаа. Хяналт шалгалт үргэлжилж байна.
Эх сурвалж: НМХГ
Сэтгэгдэл
Zochin [202.21.98.174] 2020-06-02 05:51:45
Эрүүл ахуй талаас нь сайн шалгамаар бдгийн. энэ хоолны газрын дутуу угаасан аяга таваг халбагнаас болж Монгол хүн бүр хелико бактертай улмаар ходоодны хорт хавдартай болж бна шүү. бнга шалгаж хяналт тавимаар бна эрүүл ахуй дээр нь, зөв ажил бнаа дэмжиж бна.
Зочин [202.126.89.166] 2020-06-02 05:32:05
Монголчууд 70,0 сая малтай хорлны газрууд нь зарим нь бу нь мэдэгдэхгуй татсан мах юмуу мэдэгдэхгуй юмаар хоол гэх нэртэйм хийхээ болих хэрэгтэй яасан ядуу сэтгэлгээ бэ ичмээр юм зугээр сайхан махаар хоол хийгээл монгоо авчихад сэтгэл л дутаал байгаам бишуу
[103.80.210.183] 2020-06-02 02:56:19
хоносон хоолоо шинэ хоолтой холиод зарах бол байнга л байдаг зүйл шүү дээ.