Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаа, нөхцөл
Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүн. Техникийн ерөнхий шаардлага. MNS0464:2010 стандартад Бялууны төрлийн бүтээгдэхүүний хадгалах горимыг дараах байдлаар заасан:
№ | Бүтээгдэхүүний ялгах онцлог | Хадгалах нөхцөл | Хадгалах хугацаа |
1 | Цөцгийн кремтэй |
0-оос +60С температуртай хөргүүр, хөргөгчид |
24 цаг |
2 | Шинэ жимс жимсгэнэтэй | ||
3 | Цэлцэн суурьтай | ||
4 | Жимс жимсгэнэ, ногооны нухаш, чанамал, цэлцэнтэй |
0-оос +60С температуртай хөргүүр, хөргөгчид |
48 цаг |
5 | Сүүн кремтэй | ||
6 | Уургийн кремтэй | ||
7 | Шоколадтай |
Анхаарах:
1. Зориулалтын бус газраас хадгалах горимын дагуу хадгалаагүй, шошгын зөрчилтэй, баталгаажилтгүй бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авахгүй байх.
2. Хадгалалтын онцгой нөхцлийн шаардлагыг хангасан худалдаа үйлчилгээний газраас баталгаажилттай бялууны төрлийн бүтээгдэхүүнийг худалдан авах.
3. Бялуун төрлийн бүтээгдэхүүнийг шошгонд тусгасан нөхцөлд хадгалж, хэрэглээрэй.
Сэтгэгдэл
зочин [64.119.18.29] 2022-05-27 16:56:49
Милая-гийн бялуунууд 72-96 цаг хадгалах хугацаатай байдаг нь ямар учиртай вэ? Ийм байх боломжтой юу? Бялуунд яагаад заавал маргарин/транс тос оруулдаг хийдэг агуулдаг вэ?
Зочин [202.170.73.226] 2022-05-27 07:49:58
+60 genuu?